Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - مدتیست که اپراتور سوم، شعارهایی به این مضمون را در بازار منتشر می‌کند که: «...ارزان‌ترین خدمات مکالمه را در اختیار کاربران قرار می‌دهد...» و یا: «به صرفه‌ترین سیم‌کارت کشوری با ۹۰ درصد تخفیف در مکالمه و اینترنت رایتلی و بدون نیاز به خرید بسته» اپراتور سوم کشور -رایتل- در سال 1386 با هدف توسعه در حوزه دیتا و با مجوز 3G  وارد عرصه رقابتی اپراتورهای کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این اپراتور سپس در سال‌های بعد، به منظور گسترش حوزه فعالیت خود موفق به اخذ مجوز رسمی اپراتور سوم به همراه انحصار دو ساله در ارائه اینترنت نسل سوم در کشور شد. به همین دلیل انتظار میرفت تمرکز این اپراتور بر روی دیتا و اینترنت باشد، و طبعا در حوزه دیتا به خوبی توسعه یافته، و بخصوص با اتکای به امتیاز استثنایی خود، یعنی دوره فعالیت انحصاری و بدون رقیب، از فرصت بخوبی بهره‌برداری کند و شرایط را برای رقبای احتمالی آینده در این عرصه، دشوار نماید. تا جایی که در بازار تلفن همراه اساسا به عنوان اپراتور دیتا شناخته می‌شد.

به این نکته مهم هم باید توجه داشت که مقطع زمانی شکل‌گیری این اپراتور، بسیار مهم، و برای پیشرفت در حوزه دیتا بسیار مستعد بود، چرا که همزمان با گسترش اینترنت در جهان، در کشور ما نیز مطالبه رو به تزایدی برای بهره‌مندی از سرویس دیتا در میان کاربران موبایل وجود داشت و خدمات اینترنت این حوزه نیز به سرعت افزایش می‌یافتند.

اما آیا این انتظار بخوبی محقق شد؟ و دوره انحصاری این اپراتور در عمل موفق و کارساز بود؟
پاسخ به این سوالات چندان خوشبینانه نیست، چرا که با پایان دوره انحصار، و ورود دیگر اپراتورها به حوزه دیتا، به سرغت ورق برگشت و دیگر بازیگران توانستند سریعا جای خود را در بازار باز کرده و سهم قابل توجهی بدست آورند و حتی موقعیت اپراتور سوم را تهدید نمایند.
این وضعیت در سال‌های بعد نیز ادامه یافت و بهبودی در شرایط این اپراتور حاصل نشد. بدین ترتیب و در شرایط فعلی، به گونه‌ای که آمار رسمی رگولاتوری نشان می‌دهد، این اپراتور تا حد قابل ملاحظه‌ای میدان رقابت در حوزه دیتا را واگذار کرده و نتوانسته یکه‌تاز این عرصه باشد.
 
اما مدتیست که اپراتور سوم، شعارهایی به این مضمون را در بازار منتشر می‌کند که: «...ارزان‌ترین خدمات مکالمه را در اختیار کاربران قرار می‌دهد...» و یا: «به صرفه‌ترین سیم‌کارت کشوری با ۹۰ درصد تخفیف در مکالمه و اینترنت رایتلی و بدون نیاز به خرید بسته»

 
بنظر می‌رسد اصل این شعارها چندان همخوان با هدف اصلی شکل‌گیری اپراتوری نباشد که عبارت بود از برتری در حوزه دیتا.
به عبارت دیگر ورود پرسروصدا به حوزه مکالمه برای رایتل که چندسالی دارای انحصار در حوزه دیتا بوده، خوشبینانه به نظر نمی‌رسد و دست کم، راهبرد تبلیغاتی مناسبی نیست.

این موضوع زمانی بیشتر قابل تامل است که توجه شود به تازگی و به مناسبت ماه مبارک رمضان،‌ رایتل تخفیف فوق‌العاده‌ای در قالب طرح هدیه ویژه (شامل ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه رایتلی) را عرضه کرده است که طبعا برای «ارزان‌ترین» و «به‌صرفه‌ترین» اپراتور کمی غیرمنتظره به نظر می‌رسد، چرا که ظاهرا با شعارهای فوق عملا نیازی به تخفیف مجدد در کار نبود تا بتوان مشتری بیشتری جذب نمود،‌ مگر آنکه احیانا شعارهای مزبور را فاقد کارآیی بدانیم.

در همین خصوص طرح تبلیغاتیِ «هدیه مکالمه رمضان» نیز بنظر می‌رسد طرح و شعار انتخاب شده رایتل دارای اصالت نیست، چرا که ظاهرا برگرفته از شعار رقیب است.
کافیست به یاد آوریم که اپراتور اول چند سالیست که طرحی با نام 5+55 را تعریف و طراحی کرده که علی‌القاعده با استقبال کاربران روبرو شده،‌ چرا که هر سال در ماه رمضان اجرا می‌گردد، و نشان از آن دارد که لابد با بررسی و مطالعه خوب ذائقه کاربران طراحی گردیده است. حال ایده مرکزی همین طرح توسط دیگر رقبا از جمله رایتل نیز به کار گرفته می‌شود که فقدان سیاست تبلیغاتی و بازاریابی مجرب را در حوزه مکالمه نیز نشان می‌دهد که لاجرم نمی‌توان به موفقیت آن امیدوار بود.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رایتل اپراتور موبایل حوزه دیتا اپراتور سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۶۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»

مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان سال جاری بیش از ۱۱۵۰۰ مبلغ به صورت فردی و گروهی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جهت نشر معارف دینی و ارزش‌های انقلاب به نقاط مختلف کشور اعزام شدند.

به گزارش ایسنا،  حجت الاسلام والمسلمین سید حامد شریعتمداری -مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی- از فعالیت ۳۷۱ گروه تبلیغی ـ جهادی با استعداد ۴۵۰۰ مبلغ در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ در عرصه های گوناگون تبلیغی نظیر فعالیت در مساجد و هیئات، مناطق گردشگری و ساحل، مترو، برنامه های جنگ شادی در بوستان ها، مراکز فرهنگی، کانون های اصلاح و تربیت، زندان ها و سایر محیط های ویژه خبر داد.

مدیرکل تبلیغ عمومی اظهار کرد: در ماه رمضان سال جاری استقبال خوبی از تبلیغ خصوصا با توجه به تعطیلات نوروز و فرصت تبلیغ در میان اقوام و خویشان شکل گرفت و بیش از ۱۱.۵۰۰ مبلغ در سراسر کشور به فعالیت تبلیغی پرداختند که از این تعداد ۱۹۴۴مبلغ خواهر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه سهم شعبه قم، ۶۹۷۲ مبلغ بوده و۲۳۷ گروه تبلیغی به نقاط مختلف شامل نقاط محروم و مناطق مشترک اعزام شده‌اند، خاطرنشان کرد: ۴۷ درصد اعزام شعبه قم به صورت گروهی بوده و با محاسبه مبلغان اعزامی حوزه علمیه قم که حدود۳هزار نفر و سازمان اوقاف و امور خیریه هم که حدود ۲هزارنفر اعزام مبلغ داشته‌اند در مجموع ۱۶هزار و ۵۰۰ مبلغ در سرتاسر کشور عزیزمان به فعالیت تبلیغی پرداخته‌اند.  

حجت الاسلام والمسلمین شریعتمداری تصریح کرد: از دیگر ویژگی‌های تبلیغی ماه مبارک رمضان امسال استقبال «تبلیغ اولی‌ها» بود که با توجه به برخط شدن تشکیل پرونده تبلیغی و روند صعودی آن، شاهد گسترش دامنه تبلیغ در میان نسل جوان‌تر حوزه بودیم.

مدیرکل تبلیغ عمومی ابراز کرد: از مهمترین موضوعات مطرح شده در ایام تبلیغی ماه رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری توسط مبلغان می‌توان به «اندیشه مقاومت»، «جهاد تبیین»، «تفسیر قرآن کریم»، «تقویت بنیان خانواده» و ... اشاره کرد.

وی با اشاره به دریافت گزارش‌های تصویری از فعالیت مبلغان و گروه های تبلیغی نسبت به انجام ارزیابی های چندلایه از طریق خود ارزیابی، ارزیابی سرگروه و اعضاء به صورت متقابل، ارزیابی نهاد درخواست کننده، ارزیابی کارشناس مسئولان تبلیغی که به صورت تصادفی از میان مبلغان انجام شده و بررسی گزارشات تصویری، و ارتباط با نهادهای رصدی در رابطه با فعالیت مبلغان خبرداد و گفت: گزارشات تصویری از فعالیت اثربخش مبلغان در محیط هایی گسترده، افزون بر مساجد و حسینیه ها و تکایا خبر می دهد به صورتی که قشر خاکستری مردم را نیز در میان مخاطبان پوشش داده است به عنوان مثال برگزاری تلاوت قرآن در بوستان ها و برگزاری مجالس خانگی قرآنی که با استقبال خوب مردم مواجه شده از جمله خدمات ارزشمند طلاب و مبلغان عزیز بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • دستور وزیر ورزش درمورد تغییر نام استقلال
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • واکنش کیومرث هاشمی به تغییر نام استقلال
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • تغییر نام استقلال در مسیر قانونی انجام شود
  • هاشمی: حق پخش حق ورزش است، باید به ورزش داده شود/ هر باشگاهی برای تغییر نام باید مسیر قانونی را طی کند
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • حرکت باورنکردنی یک گوزن به سبک ژاپنی‌ها